Inloggen    |   contact  
Menu

Contact

 Sint-Maartenscollege
 Aart van der Leeuwkade 14 
 2274 KX  VOORBURG
 tel:  070 - 386 72 72
 fax: 070 - 387 72 75
 e-mail school (administratie):  
 info@st-maartenscollege.nl

 e-mail website (P.N. van der Burg):
 
vdb@st-maartenscollege.nl 


Sint-Maartenscollege op de kaart

vacatures


Organisatie

Leerlingen
De school telt zo'n 1250 leerlingen. De leerlingen van onze school komen voor het grootste deel uit Voorburg en Leidschendam, maar ook uit Nootdorp, Rijswijk en Den Haag. De school is goed te bereiken met het openbaar vervoer (HTM lijn 2, HTM lijn 23, RR 3).

Bestuur en schoolleiding
Het Sint-Maartenscollege valt onder het bestuur van de Stichting Scholengroep Spinoza. De schoolleiding bestaat uit de rector, een conrector financiën, formatie en beheer en vier afdelingsleiders. 

Afdelingen
Het Sint-Maartenscollege lijkt een grote school. Maar door de organisatie en de overzichtelijke indeling van ons gebouw ervaren leerlingen dit niet zo. Wij hebben de school onderverdeeld in vier afdelingen. Die vormen als het ware ‘kleine schooltjes’ in de ‘grote school’. Aan het hoofd van elke afdeling staat een afdelingsleider die samen met het afdelingsteam van docenten verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken. Er zijn afdelingsleiders voor de brugklas, voor de mavo, de havo en het vwo. Voor elke afdeling is naast de afdelingsleider een coördinator werkzaam.

Ouderraad, Leerlingenraad en Medezeggenschapsraad
Ouders kunnen via de Ouderraad een grote inbreng hebben in het schoolleven. Leerlingen kunnen via de Leerlingenraad hun stem laten horen. Samen met een aantal personeelsleden vormen ouders en leerlingen de Medezeggenschapsraad. 

     

    

Weekagenda

 

maandag 29 september


dinsdag 30 september
- 6 vwo 10.00-12.00 uur: DNA-practicum
  groep 1
- 6 vwo 13.00-15.00 uur: DNA-practicum
  groep 2

woensdag 1 oktober


donderdag 2 oktober
- 4 havo muziek: excursie abdij
  Koningshoeven 
- 4 mavo 10.10-12.50 uur: bijeenkomst
  sectorwerk

vrijdag 3 oktober
-