Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

3 havo naar Delft

De leerlingen van 3 havo zijn het schooljaar 2021-2022 leuk begonnen met een bezoek aan Delft. Er werd in groepjes een speurtocht door de stad afgelegd. Ook gingen ze bowlen en werd er gezamenlijk ...
Lees meer

Diploma-uitreikingen

Op dinsdag 13 juli jl. werden de diploma-uitreikingen voor mavo, havo en vwo in het stadion van ADO Den Haag gehouden. Klik op 'lees meer' voor het filmpje en enkele foto's.
Lees meer

Afsluiting brugklas

Op dinsdag 6 juli jl. sloten de brugklassers hun eerste jaar op het Sint-Maartenscollege af met een sportieve activiteitenmiddag. Leerlingen konden in groepjes tegen elkaar lasergamen.
Lees meer

Geslaagd!

Wij zijn heel trots op alle examenkandidaten. Hun inspanningen hebben geresulteerd in de volgende slagingspercentages: 100% MAVO, 95% HAVO en 97% VWO.
Lees meer

Examen Beeldende Vorming

De eindexamenleerlingen van het vak Beeldende Vorming presenteren in deze film hun gemaakte werk.
Lees meer

Examen handvaardigheid

Afgelopen woensdag 31 maart en donderdag 1 april hebben 20 leerlingen uit 4 mavo hun 'centraal praktisch examen' handvaardigheid gedaan onder toeziend oog van Mevrouw Albers en mevrouw Kort.
Lees meer

Praktijkexamen muziek 5H

Op 3 februari jl. legden de leerlingen uit 5 havo hun praktijkexamen muziek af. Er werden diverse optredens gegeven op het podium van de school. Helaas moest het optreden vanwege de Coronamaatrege ...
Lees meer

Contact met Schoolformaat

Onze schoolmaatschappelijk werker geeft leerlingen en ouders tips en ondersteuning tijdens de coronaperiode. Klik op 'lees meer' voor de contactgegevens.
Lees meer

Sneeuwpopchallenge

Tijdens de winterse weersomstandigheden hebben veel leerlingen (en enkele personeelsleden) meegedaan aan de 'sneeuwpopchallenge' van het Sint-Maartenscollege.
Lees meer

Cambridge examen

Er is de afgelopen weken hard gewerkt door de 50 leerlingen uit 5 havo en 6 vwo die vrijdag 11 en zaterdag 12 december jl. examen hebben gedaan. De examinatoren waren vol lof over onze leerlingen ...
Lees meer

Dans De School Door

Leerlingen uit 3 mavo, 4 havo en 4 vwo deden op woensdag 9 december jl. mee aan de workshops 'Dans De School Door'. In de verschillende gymzalen werd er gedanst o.l.v. professionele dansers.
Lees meer

Het Maartens stelt zich voor

Bekijk ons filmpje waarin het team van het Sint-Maartenscollege zich voorstelt aan leerlingen van groep 8 en hun ouders.
Lees meer

Informatieavond ouders

Klik op 'lees meer' om onze informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 8 te kunnen terugkijken.
Lees meer

Informatie voor groep 8

Om het Sint-Maartenscollege een beetje te leren kennen zijn hier diverse informatiepagina's te vinden. Wij geven u graag meer informatie over de aanmelding van uw zoon/dochter.
Lees meer

Normen en waardenproject

Op donderdag 19 november hebben de tweede en derde klassen weer aan het Normen en Waardenproject deelgenomen. Onze leerlingen hebben aan de hand van verschillende werkvormen kennisgemaakt met bela ...
Lees meer
Pagina 7 van 10Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  Volgende   Laatste