Wat leuk dat je interesse hebt in onze school. In het menu kun je meer informatie vinden over het Sint-Maartenscollege en over het aanmelden voor de brugklas (desktop links / smartphone bovenaan).


De aanmelding voor de brugklas 2022-2023 is gesloten. Wij hebben ook dit jaar weer alle aangemelde leerlingen kunnen plaatsen in de brugklas. Hiervoor hebben we een extra brugklas (10e) gemaakt.  Alle aangemelde leerlingen kregen op vrijdag 8 april bericht over de plaatsing (per reguliere post). In de tweede aanmeldronde zijn er alleen nog enkele plaatsen beschikbaar op tweetalig vwo (vwo-advies vereist). De overige brugklassen zitten vol.


Aanmelden Oekraïense kinderen en jongeren – po en vo

Oekraïense kleuters, po- en vo- leerlingen van 4 tot en met 17 jaar kunnen aangemeld worden voor een plek in het onderwijs. Dit geldt voor Oekraïense kinderen die wonen in de Haagse opvanglocaties of bij particulieren in Den Haag. Leerlingen uit aangrenzende gemeenten (Rijswijk en Leidschendam- Voorburg) zonder capaciteit om nieuwkomerskinderen op te vangen, kunnen in Den Haag een schoolplek krijgen.        Het centrale aanmeldpunt is te vinden op de meertalige site: https://scholenwijzer.denhaag.nl/signup-newcomers  

Om het Sint-Maartenscollege nog verder te leren kennen zijn hier diverse informatiepagina's te vinden. Wij geven u graag meer informatie over de aanmelding van uw zoon/dochter. Er is bij ons ook de mogelijkheid om voor tweetalig vwo te kiezen. Neem ook een kijkje op de pagina's met informatie over ons onderwijs, een schooldag in de brugklas en het gebouw.  Ook zijn er diverse informatiefilmpjes te bekijken. 

Voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8:
Mocht u specifieke vragen hebben over het onderwijs op het Sint-Maartenscollege, dan kunt u mailen naar mevrouw Rader (afdelingsleider brugklassen) via rdr@st-maartenscollege.nl of de heer Van der Burg (coördinator brugklassen) via vdb@st-maartenscollege.nl