Wat leuk dat je interesse hebt in onze school. In het menu kun je meer informatie vinden over het Sint-Maartenscollege en over het aanmelden voor de brugklas (desktop links / smartphone bovenaan).

Helaas heeft het VO Platform moeten besluiten om alle fysieke wervingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers te annuleren. Deze afspraken gelden voor alle scholen in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam/Voorburg. De open dagen, rondleidingen en kennismakingslesjes kunnen dus helaas niet doorgaan.

Hiervoor in de plaats heeft het team het volgende filmpje gemaakt:
- Dit zijn wij! Het Sint-Maartenscollege stelt zich voor

Ook zijn er online kennismakingslesjes voor de leerlingen van groep 8 op donderdag 28 januari en dinsdag 2 februari (telkens tussen 15.30 - 17.00 uur). Op donderdag 4 februari is er een online informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 (19.00 - 19.40 uur), met aansluitend nog nadere informatie over ons gymnasium en het tweetalig vwo (19.40-20.15 uur). LET OP: deze tijden zijn gewijzigd i.v.m. de avondklok!

Om het Sint-Maartenscollege nog verder te leren kennen zijn hier diverse informatiepagina's te vinden. Wij geven u graag meer informatie over de aanmelding van uw zoon/dochter. Er is bij ons ook de mogelijkheid om voor tweetalig vwo te kiezen. Neem ook een kijkje op de pagina's met informatie over ons onderwijs, een schooldag in de brugklas en het gebouw.  Ter vervanging van de open school en informatieavonden zijn er door ons diverse informatiefilmpjes opgenomen. 

Voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8:
Wij vinden het heel jammer dat wij u in deze coronaperiode niet op school kunnen ontvangen. Mocht u nog specifieke vragen hebben over het onderwijs op het Sint-Maartenscollege, dan kunt u via onze administratie een telefonische afspraak (van maximaal 15 minuten) laten inplannen. Deze is bereikbaar via 070-3867272. Mevrouw Rader (afdelingsleider brugklassen) of de heer Van der Burg (coördinator brugklassen) zal op het afgesproken moment met u contact opnemen om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook mailen via rdr@st-maartenscollege.nl of vdb@st-maartenscollege.nl


Meer informatie over de aanmelding.

Voor leerlingen uit groep 7 (onder voorbehoud):
Zit je in groep 7 en wil je kennismaken met het Maartens? Dat kan! In juni 2021 organiseren we speciaal voor jullie een gezellige middag. Meer Informatie staat te zijner tijd op deze website.