Informatie voor groep 8

09 december 2020
Helaas heeft het VO Platform moeten besluiten om alle fysieke wervingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers te annuleren. Deze afspraken gelden voor alle scholen in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam/Voorburg. De open dagen, rondleidingen en kennismakingslesjes kunnen dus helaas niet doorgaan.

Hiervoor in de plaats heeft het complete team het volgende filmpje gemaakt:
Dit zijn wij! Het Sint-Maartenscollege stelt zich voor

Ook waren er online kennismakingslesjes voor de leerlingen van groep 8 op donderdag 28 januari en dinsdag 2 februari. Op donderdag 4 februari was er een online informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. De opname van deze informatieavond is via deze link nog terug te kijken.
 
Om het Sint-Maartenscollege nog verder te leren kennen zijn hier diverse informatiepagina's te vinden. Wij geven u graag meer informatie over de aanmelding van uw zoon/dochter. Er is bij ons ook de mogelijkheid om voor tweetalig vwo te kiezen. Neem ook een kijkje op de pagina's met informatie over ons onderwijs, een schooldag in de brugklas en het gebouw.  Ter vervanging van de open school en informatieavonden zijn er door ons diverse informatiefilmpjes opgenomen. 

Meer informatie over de aanmelding staat op de speciale pagina voor groep 8.

Voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8:
Wij vinden het heel jammer dat wij u in deze coronaperiode niet op school kunnen ontvangen. Mocht u nog specifieke vragen hebben over het onderwijs op het Sint-Maartenscollege, dan kunt u via onze administratie een telefonische afspraak (van maximaal 15 minuten) laten inplannen. Deze is bereikbaar via 070-3867272. Mevrouw Rader (afdelingsleider brugklassen) of de heer Van der Burg (coördinator brugklassen) zal op het afgesproken moment met u contact opnemen om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook mailen via rdr@st-maartenscollege.nl of vdb@st-maartenscollege.nl
Media
  • Opendag Maartens_1049-16jan2016